RESELLERS GEZOCHT

Prestop zoekt enthousiaste resellers voor uitbreiding wereldwijde aanwezigheid

Maandag 30 Januari 2023

Prestop bv, een toonaangevend bedrijf op het gebied van interactieve digital signage zoals bestelzuilen, informatiezuilen, touchtafels en touchscreens, kondigt aan dat het op zoek is naar enthousiaste resellers om haar producten en diensten aan te bieden aan klanten wereldwijd.

Word deel van het succesverhaal van Prestop als reseller en partner

Met een uitgebreid portfolio aan innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen, is Prestop bv op zoek naar partners die het bedrijf willen helpen om haar groei en impact te versterken. Word een belangrijke speler in de industrie door Prestop's innovatieve en gebruiksvriendelijke producten aan te bieden aan klanten over de hele wereld. Interesse in het worden van een Prestop bv-reseller? Bekijk onze partner pagina, met meer informatie over Payment Service Providers (PSPs), support & roll-out, display fabrikanten, global partners, ontwerpbureau's en lease-maatschappijen.

Vraag hieronder een kennismakingsgesprek aan met Alexander Aelberts, directeur van Prestop.

We willen graag je partner worden!

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak