RESELLERS GEZOCHT

Primeur! De compacte balie bestelzuil!

Balie bestelzuil met aangebouwde pinunit

Onze slimme koppen bij Prestop hebben een innovatieve manier gevonden om je klanten tevreden te maken en meer upsell te creëren (tot wel 25%!). De self-service bestelzuil heeft nu een mooi aangebouwde pinunit, dit maakt het design strakker en zorgt ervoor dat de bestelzuil perfect past op een balie van jouw QSR, foodcorner, tankstation, lunchcorner, onbemande winkel.

Zorg voor een efficiëntere personeelsinzet en meer omzet

Als je last hebt van personeelstekort of als je je personeel efficiënter in wilt zetten, is een Prestop bestelzuil de ideale oplossing. Voorkom lange, onoverzichtelijke drukte voor de balie, druk de maandelijkse kosten, haal een eyecacher is jouw zaak én genereer meer inkomsten door upsell en cross-sell met deze of een andere bestelzuil van Prestop.

Een makkelijk schoon te houden scherm

Het scherm is eenvoudig schoon te maken/houden omdat het een geheel glazen voorkant heeft. Daarnaast is de monitor ook nog eens eenvoudig te vervangen/te repareren, dit omdat we gebruik maken van een touchfolie die aan de binnenzijde van het glas bevindt. Bewezen is dat deze folie langer meegaat dan een touchmonitor. We hoeven dus alleen de monitor t.z.t. te repareren, geen zorgen dus!

Bekijk onze nieuwe balie bestelzuil en vraag meer info aan.

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over bestelzuilen of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak