RESELLERS GEZOCHT

Primeur! Eeetwell heeft als eerste dubbelzijdige Evolution Self-Service Kiosken

Woensdag 25 Oktober 2023

Twee weken geleden heeft Eeetwell een nieuwe vestiging geopend in Wijnegem, België. Een schitterend restaurant waar we twee dubbelzijdige, 32 inch Evolution zuilen mochten leveren.

Twee kiosken, vier bestelpunten!

Voor, tijdens en na het shoppen kunnen bezoekers van het winkelcentrum bij Eeetwell terecht voor het lekkerste biologische eten. Eeetwell's klanten kunnen genieten van het gemak van vier bestelpunten terwijl Eeetwell slechts beperkte ruimte kwijt is aan de zuilen. Een hoog aantal conversiepunten per vierkante meter! Om de poten van de zuilen is een (nep)plantenbak gebouwd. Dit geeft ze een look die goed past bij de rest van het groen in het restaurant. De zuilen hebben een bonnetjesprinter, een scanner voor couponcodes en een pinterminal. De bestelsoftware van Jamezz, samen met de grote, makkelijk aan te raken touchscreens zorgen voor een soepele bestelervaring voor iedereen die zin heeft in het lekkers wat Eeetwell te bieden heeft.

We hebben een ruime voorraad DUO bestelzuilen beschikbaar, dus snelle levering is gegarandeerd!

Prestop self-Service Kiosk Eeetwell

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak