RESELLERS GEZOCHT

Primeur: Een sterk staaltje design-touchtafel!

Donderdag 22 September 2022

Bij Prestop zijn we continu aan het innoveren als Value Added Manufacturer. Nieuwe hardware en software, IT kennis, productontwikkeling en design: zo blijven we aan kop lopen als dé grootste fabrikant binnen de Benelux van bestelzuilen, informatiezuilen, touchtafels en touchscreens.

Een sterk staaltje design-touchtafel

Prestop’s nieuwe tafel is een vaste tafel met een sterke, moderne designtaal. Presenteer, teken, informeer en werk samen! Of je nu je publiek trekt, in de directiekamer, in een showroom, een onderwijsinstelling, op een evenement of in een museum, deze tafel zal een modern randje geven aan je presentatie.

55 en 65 inch 4K

De tafel is beschikbaar met een professionele 55” en 65” 4K monitor voor verbluffende visuele prestaties en langdurige betrouwbaarheid. De touchtafel heeft tien touchpunten en de toegepaste touchtechniek PCAP zorgt voor een nauwkeurige multi-touch functionaliteit met een uniek glad aanvoelend oppervlak. Het glas is edge-to-edge waardoor deze visueel verbluffend is in combinatie met het strakke design. Ook is het hierdoor gemakkelijk om het oppervlak schoon te maken.

Omnitapps perfect voor tafel

Voor iedere toepassing vind van de tafel vind je een oplossing, of het nu het weergeven van interactieve informatie is of actief samenwerken. Samen met ons eigen softwarepakket Omnitapps kun je je eigen interactieve belevingen creëeren om je producten en diensten te presenteren. Toon je eigen presentatie, winkelassortiment of informatie over bijvoorbeeld de omgeving of collectie van je museum.

 Alexander Aelberts, CEO van Prestop: “We hebben het design voorgesteld aan een klant en het is mooi om te zien hoe enthousiast ze waren. We hebben de tafel in productie genomen en kunnen deze nu zelfs aanbieden met een 65” scherm.”

Benieuwd naar onze nieuwe touchtafel?

De afgelopen tijd heeft Prestop verschillende nieuwe producten geïntroduceerd, zoals de balie zuil met LED rand, de semi-outdoor en volledige outdoor bestelzuilen en de outdoor informatiezuil Evolution Outdoor. Bekijk ook eens het gehele aanbod van touchtafelsbestelzuilen en informatiezuilen. Wil je de producten ervaren in ons experience center? Neem dan contact op met Prestop via 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak