RESELLERS GEZOCHT

Quooker industriezuil

Een uitdagende opdracht

Quooker heeft Prestop een mooi vraagstuk gegeven. De opdracht was om een industriezuil te ontwikkelen die op de productievloer kan opereren. Diverse componenten moesten worden geïntegreerd, waarmee ze dagelijks werken.

Vraag maatwerk aan

Belangrijke componenten geïntegreerd

De industriezuil moest meerdere functies vervullen. Zo moest er een positie komen voor een handscanner, een A4-printer, een labelprinter, ruimte voor papiervoorraad, een pc en uiteraard een touchscreen. Dit waren essentiële onderdelen die naadloos in het ontwerp geïntegreerd moesten worden.

Uitdagingen tijdens de ontwikkeling

De ontwikkeling van de industriezuil was een puzzel. Een van de belangrijkste uitdagingen was het eenvoudig kunnen wisselen van het papier. Dit aspect mocht niet ten koste gaan van de efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid van de zuil.

Vraag maatwerk aan

Resultaat dat aan verwachtingen voldoet

Het eindresultaat mag er zijn. De industriezuil voldoet volledig aan de wensen van de klant. Quooker is erg tevreden met de oplossing die Prestop heeft geleverd. Het is een perfect voorbeeld van hoe innovatie en praktische toepassingen hand in hand kunnen gaan.

Conclusie

Prestop heeft met succes een industriezuil voor Quooker ontwikkeld die aan alle eisen voldoet. De geïntegreerde componenten maken het een efficiënte en functionele oplossing voor de productievloer. Het project toont aan dat met creativiteit en technische expertise zelfs de meest complexe vraagstukken kunnen worden opgelost.

Vraag maatwerk aan

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak