RESELLERS GEZOCHT

Ramen noodles bestellen kan nu via de bestelzuilen bij Ramen-Kingdom

Maandag 21 September 2020

Bij Ramen-Kingdom kunnen de chefs zich voortaan volledig focussen op het maken van de lekkerste ramen van Amsterdam. Sinds een aantal dagen heeft het fastfood restaurant twee mooie bestelzuilen die wij hebben kunnen leveren door onze partner POSsystems. Op de zuilen kunnen klanten van nu af aan eten en drinken bestellen, maar ook merchandise kunnen kopen door eerst te betalen voor speciale muntjes die in de “gacha” of vending machines kunnen worden gestopt.

De betaalzuilen hebben een 32” full HD edge-to-edge touchscreen, voor het makkelijk schoonmaken en zijn voorzien van RGB ledverlichting aan de zijkant voor een mooie, en een sfeervolle uitstraling in de huisstijl van de klant.

 

Meer informatie

Wil je meer informatie over bestelzuilen of interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak