RESELLERS GEZOCHT

Remo Fashion houdt beursactie met gehuurde Prestop zuil

Maandag 30 Oktober 2023

In de wereld van mode en winkelen is innovatie essentieel. Remo Fashion heeft dit begrepen en heeft onlangs een opvallende beursactie georganiseerd met behulp van gehuurde Prestop zuilen. Tijdens de beurs konden bezoekers aan de stand van Remo Fashion profiteren van aantrekkelijke voordelen via de zuil, waaronder 10% korting en gratis verzending bij hun aankopen. Een retail shop-in-shop, of in dit geval, een shop-in-beurs!

Beursacties, opvallen en extra omzet met een gehuurde zuil

Remo Fashion wilde tijdens de Familiedagen in Evenementenhal Gorinchem optimaal profiteren van de gelegenheid. Tijdens een gezellig dagje uit met de hele familie in de herfstvakantie toonde Remo Fashion niet alleen een selectie van hun kledingassortiment in levenden lijve, maar konden bezoekers ook de volledige collectie bekijken en bestellen via de gehuurde informatiezuil.

Voordelen van de gehuurde zuil

Verleidelijke kortingen en gratis verzending

Een van de grootste lokkertjes van de beursactie was de mogelijkheid voor bezoekers om 10% korting te krijgen op hun aankopen, samen met gratis verzending. Deze aanbiedingen waren exclusief beschikbaar voor beursbezoekers.

Eenvoudige bestellingen via de zuil

De Prestop zuil maakte het voor bezoekers ongelooflijk eenvoudig om hun favoriete kledingstukken te bestellen. Met een paar tikken op het scherm konden ze hun keuzes maken en direct afrekenen via de webshop die werd getoond via onze beveiligde browser SiteKiosk.

De interactieve beurservaring

De zuil zorgde niet alleen voor gemak, maar voegde ook een interactief element toe aan de beurs. Bezoekers konden door de nieuwste collecties bladeren, productdetails bekijken en zelfs aanbevelingen krijgen op basis van hun voorkeuren.

Geïnteresseerd in zuilen voor op jouw beursstand of winkel?

Bekijk ons huuraanbod   bekijk ons koopaanbod

 

bezoek ons interactive experience center   online meeting inplannen

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak