RESELLERS GEZOCHT

Revolutionaire engagement: nieuwe infozuilen en touchtafels te huur

We zijn verheugd te kunnen melden dat wij, een topleverancier van interactieve technologische oplossingen, een vernieuwde en uitgebreide selectie van informatiekiosken en aanraaktafels hebben uitgebracht die nu beschikbaar zijn voor verhuur. Deze innovatieve interactieve oplossingen beschikken over geavanceerde functies en mogelijkheden die de manier veranderen waarop bedrijven met hun klanten en bezoekers communiceren.

De nieuwe touchtafels

Prestop's nieuwste aanbod bestaat uit state-of-the-art informatiekiosken en touchtafels die slank en modern zijn en uitgerust met high-definition displays. De interactieve touchscreens zijn zeer responsief en bieden gebruikers een naadloze en intuïtieve ervaring. Deze interactieve oplossingen zijn ontworpen om de aandacht te trekken, nieuwsgierigheid te stimuleren en op een boeiende manier informatie te verstrekken.

Zo hebben we onze nieuwste tafel, de Eminent X toegevoegd. Met zijn 55" 4k scherm en stijlvolle ontwerp past deze tafel goed bij bedrijven die zich als modern en hip willen showen. De kids tafel is ideaal voor spelletjes voor jong en oud en de nieuwe Eminent 55 heeft een prachtig ontwerp en stevigheid die nergens anders te vinden zijn. Daarnaast hebben we onze flightcase touchtafel toegevoegd aan het assortiment, welke mobiel en beschermd in een flightcase koffer zit. We bieden ook bij de meeste touchtafels een flightcase aan voor transport! 

Bekijk het touchtafelaanbod hier.

Zuil te huur met speaker

Voordelen van het huren van informatiezuilen en touch tafels

Het huren van informatiezuilen en touchtafels bij Prestop biedt tal van voordelen voor bedrijven en organisatoren van evenementen. Ten eerste zijn er geen grote investeringen vooraf nodig, waardoor het een kosteneffectieve optie is voor kortlopende projecten. Daarnaast stelt huren bedrijven in staat om up-to-date te blijven met de nieuwste technologie zonder zich zorgen te maken over verouderde apparatuur.

Gebruik van infozuilen en touchtafels in evenementen en beurzen

De informatiekiosken en touchtafels van Prestop kennen een brede toepassing in evenementen en tentoonstellingen. Van het verstrekken van interactieve kaarten en hulp bij de bewegwijzering tot het tonen van productcatalogi, websites en interactieve presentaties, deze oplossingen creëren een blijvende indruk op bezoekers. Ze dienen ook als waardevolle punten voor gegevensverzameling, waardoor bedrijven inzichten kunnen verzamelen in de voorkeuren en het gedrag van klanten.

evolution zuilen te huur

Bezoekerservaring verbeteren met interactieve technologie

Interactieve technologie is een cruciaal element geworden in het verbeteren van de algehele bezoekerservaring. Met de informatiekiosken en touchtafels van Prestop kunnen bedrijven zelfbedieningsopties aanbieden, zodat bezoekers informatie kunnen opvragen wanneer het hen uitkomt. Deze vrijheid van verkenning stelt gebruikers in staat om op een gepersonaliseerde manier met de inhoud om te gaan, wat een diepere band met het merk bevordert.

Evolution zuilen in grote aantallen aanwezig

Prestop is het enige bedrijf dat tientallen van dezelfde zuilen kan aanbieden voor de verhuur. Deze hebben we in het wit, zwart en grijs beschikbaar, 24 inch in landscape en portrait en 32 inch in landscape. Een uniek gegeven waar je als bedrijf zeker gebruik van kunt maken als je de show wilt stelen op een beurs, event of ander tijdelijke situatie. 

Bekijk het zuilenaanbod hier.

kids touchtafel te huur

Gepersonaliseerde producten en functies

Een van de belangrijkste kenmerken van de interactieve oplossingen van Prestop is de mate van maatwerk die we bieden. Bedrijven kunnen de gebruikersinterface en inhoud aanpassen aan hun merkidentiteit en specifieke vereisten. De zuilen en tafels kunnen worden voorzien van logo's en kleuren, zodat ze naadloos aansluiten bij het algemene evenementthema. Bestickering is dus mogelijk voor branding en extra opvallendheid. Wij kunnen de bestickering ontwerpen of je kan zelf een ontwerp aanleveren. Wij sturen dan de afmetingen van de zuil of tafel op!

Technische ondersteuning en assistentie ter plaatse en remote

Prestop is trots op het aanbieden van topkwaliteit technische ondersteuning en assistentie ter plaatse en remote. Ons team van experts is beschikbaar zeven dagen per week om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en begeleiding te bieden bij het maximaliseren van het potentieel van de interactieve oplossingen. Deze uitgebreide ondersteuning zorgt ervoor dat bedrijven zich kunnen concentreren op hun evenement of project zonder zich zorgen te hoeven maken over technische storingen.

Informatiezuilen en touchtafels huren

Informatiezuilen en touchtafels huren bij Prestop is eenvoudig. Simpelweg op een van de twee knoppen hieronder drukken, klik bij de producten die je wilt huren op 'vraag offerte aan' en vul het lijstje in. Geef aan of je zelf software erop wilt zetten of dat wij dat moeten doen en zet in de opmerkingen of je bestickering wilt. Mocht je verdere hulp nodig hebben, dan kunnen wij je altijd telefonisch te hulp staan of via videobellen je onze showroom met producten laten zien!

 

Informatiezuilen verhuuraanbod   Touchtafels verhuuraanbod

 

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak