RESELLERS GEZOCHT

Rijksmuseum van Oudheden zet zuilen met Omnitapps in voor winacties

Het Rijksmuseum van Oudheden, gelegen in het hart van Nederland, is een schat aan historie en cultuur. Als een van de oudste nationale musea in Nederland neemt het museum zijn bezoekers mee op een fascinerende reis door de oudheid. Met een uitgebreide collectie van archeologische vondsten, kunstvoorwerpen en artefacten vertelt het museum het verhaal van oude beschavingen en hun invloed op onze moderne wereld. Bezoekers kunnen zich onderdompelen in de rijke geschiedenis, van de Egyptische farao's tot de Romeinse overheersing en de opkomst van de Nederlandse cultuur. Het Rijksmuseum van Oudheden belooft een boeiende en educatieve ervaring voor alle liefhebbers van geschiedenis en cultuur. 

Via twee informatiezuilen met Omnitapps kunnen bezoekers een familiereis winnen, een prijzenpakket of een shoptegoed van €100!

Gemakkelijk en efficiënt: vul het formulier digitaal in op een informatiezuil

Het Rijksmuseum van Oudheden heeft afscheid genomen van het tijdrovende proces van het invullen van formulieren met de hand. Bezoekers kunnen voortaan eenvoudig een digitaal formulier invullen op een informatiezuil met een 22-inch touchscreen, geleverd door Prestop. Dit biedt een moderne en efficiënte manier om gegevens in te voeren. Omnitapps Form draait op de zuilen. De formulieren zijn helemaal in de stijl van het Rijksmuseum, dus de branding past er goed bij.

Flexibiliteit en mobiliteit: de informatiezuil is verplaatsbaar

Het Rijksmuseum van Oudheden wil de informatiezuil in verschillende zalen gebruiken, en daarom is deze ontworpen met wielen, zodat hij eenvoudig naar een andere locatie verplaatst kan worden. Deze flexibiliteit stelt het museum in staat om de digitale formulierervaring aan te bieden waar deze het meest nodig is, zonder dat er kostbare tijd en middelen verloren gaan aan het installeren van nieuwe zuilen.

 

Rijksmuseum van Oudheden Prestop informatiezuil omnitapps winactie

Occasion informatiezuilen voor een scherpe prijs beschikbaar

De zuilen die het Rijksmuseum van Oudheden van Prestop heeft zitten in de Economy Line. Deze hebben we alleen nog als occasions, maar wel tegen een scherpe prijs. De zuilen zijn volledig nagekeken en zo netjes mogelijk gemaakt, dus zijn ze prijstechnisch een heel aantrekkelijke optie als je op zoek bent naar informatiezuilen.

Bekijk ons aanbod occasion informatiezuilen   Multi-touch software voor musea   

 

Museum Magazine

Speciaal ter indruk van de mogelijkheden over het inzetten van interactieve schermen met software, hebben we een aantal voorbeelden voor jou in het Museum Magazine opgenomen.

museum magazine downloaden

 

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak