Schoonmaaksets voor touchscreens, zuilen, touchtafels, kassa's en meer nu beschikbaar

Dinsdag 19 Mei 2020

Als touchscreens, zuilen en touch tafels regelmatig worden schoongemaakt, zal het gebruik van deze producten de voorkeur hebben boven menselijk contact om info op te vragen of een product te bestellen.

Prestop gebruikt al jaren schoonmaakmiddelen in haar productieproces en bij het opleveren van producten aan klanten. Deze producten zijn specifiek gericht op touchscreens, maar worden ook gebruikt voor pinautomaten. Prestop's schoonmaakset bestaat uit een alcohol spray, anti static cleaner en twee stevige uitwasbare microvezel doeken.

Via onze shop kan je dit product kopen. Bij vragen kan je ons altijd bellen of een Zoom call aanvragen.

Shop    

 

Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding