PERSONEEL GEZOCHT

Shell bestelzuil

Woensdag 30 Juni 2021

Shell Wassenaar is niet alleen de plek waar veel autospotters staan maar ook sinds kort een bestelzuil van Prestop.

 

Junior Strous, eigenaar van dit Shel station, heeft in zijn Grand Café De Paris een bestelzuil geplaatst waar bezoekers zelf een vers, biologisch gemaakt broodje, koffie of iets gezonds kunnen bestellen en afrekenen. Al zijn producten zijn vers, biologisch en komen uit Nedelander. Zij Franse bakker, traiteur en chefs maken in minder dan één minut alles vers voor de klant klaar. Dit kunnen ze doordat ze zich kunnen focussen op het bereiden en niet op het opnemen van de bestelling en de afrekenen. Daarnaast zorgt de bestelzuil voor een upsell van drank en ijs.

 

Het pompstation met dit unieke Grand Café en self order bestelzuil treft u aan:

Rijksstraatweg 447, 2245 AC Wassenaar

 

Meer over bestelzuilen treft u aan op de deze site. Uiteraard kunnen we de zuil én de applicatie demonstreren in onze showroom. Bel ons voor het maken van een afspraak of gebruik dit formulier.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding