RESELLERS GEZOCHT

Showroom touchtafels verder uitgebreid

Prestop heeft binnen Europa waarschijnlijk het grootste assortiment aan touchtafels. Dit tonen we niet alleen aan op onze website maar uiteraard ook in ons Experience Centre.

 

Maar liefst 11 modellen staan hier opgesteld. Van een 32” kids table tot een 96” Longstreched collaboration tafel. Al deze tafels zijn ontworpen in eigen huis en voorzien van een edge to edge touchscreen. Deze touchscreens worden geproduceerd in ons cleanroom. 

 

Uiteraard is het mogelijk om de touchtafels te leveren met specifieke software zoals Omnitapps of de applicatie van het Franse bedrijf Immersion. Zij leveren het pakket Shariiing wat uitermate geschikt is voor collaboratie/moodboard toepassingen.

 

We verwelkomen u graag om deze tafels zelf hier te testen/te bekijken. Op deze pagina treft u meer informatie aan over de diverse touchtafels. Om een afspraak te maken kunt u het beste ons bellen op 0499-367600 of maak gebruik van dit formulier.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak