RESELLERS GEZOCHT

Slimme data, hogere omzet: Horeca insights event

Ontdek de geheimen van data voor een hogere omzet.

Welkom bij het exclusieve Horeca Insights Event, georganiseerd door Prestop, Jamezz, Piggy en Mollie, met o.a. Coca-Cola en Cohelion als inspirerende gastsprekers, net als overige sprekers die ondernemers zijn uit de hospitality. Wij nodigen je uit om de wereld van slimme data te betreden en de sleutel tot een hogere omzet te ontdekken. Dit evenement, gepland op 19 februari van 13:30 tot 15:30 met een borrel tot 17:00, belooft een diepgaande verkenning te zijn op het hoofdkantoor van Mollie, gelegen aan Keizersgracht 126 te Amsterdam. Nu al geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar verkoop@prestop.nl of stuur een appje of bel naar 06-29096119.

Eeetwell bestelzuil self-service kiosk

Dataverwerking naar een hogere omzet

Een duik in de kunst van dataverwerking voor maximale winst.

In de hedendaagse competitieve horecawereld is het cruciaal om gegevens slim te verwerken om een concurrentievoordeel te behalen. Tijdens ons evenement zullen experts je begeleiden door de essentiële stappen om data effectief te analyseren en toe te passen voor een hogere omzet. Leer hoe je trends kunt identificeren, klantgedrag kunt begrijpen en strategieën kunt ontwikkelen die je bedrijf naar nieuwe hoogten zullen stuwen.

Eazie bestelzuil self-service kiosk

Upselling en menu-optimalisatie

Verhoog je omzet door slimme upselling en het optimaliseren van je menu.

Ontdek de kunst van upselling en leer hoe je je menu kunt optimaliseren voor maximale winstgevendheid. Onze experts zullen dieper ingaan op strategieën om klanten aan te moedigen extra items toe te voegen aan hun bestellingen, waardoor je gemiddelde transactiewaarde stijgt. Verhoog je omzet op een doordachte manier door de kracht van upselling te omarmen.

Bakker Bart bestelzuil self-service kiosk

Gebruik van AI voor data analyse

De revolutie van kunstmatige intelligentie in de wereld van gegevensanalyse.

In een tijdperk waarin technologische vooruitgang de norm is, is het gebruik van kunstmatige intelligentie onmisbaar geworden. Ontdek hoe AI je gegevensanalyse kan transformeren en je inzichten kan verrijken. Van machine learning tot geavanceerde patroonherkenning, ons evenement zal je voorzien van de kennis om AI-effectief te integreren in je bedrijfsstrategie.

Domino's bestelzuil self-service kiosk

Verschillende systeemintegraties

Optimaliseer je operationele efficiëntie door diverse systeemintegraties.

Een naadloze werking van uw systemen is essentieel voor het maximaliseren van efficiëntie. Leer hoe verschillende systeemintegraties je bedrijf kunnen stroomlijnen, processen kunnen versnellen en fouten kunnen verminderen. Onze experts delen praktische inzichten over hoe je technologieën kunt integreren voor een vlekkeloze bedrijfsvoering.

 

Yoyo fresh tea bestelzuil self-service kiosk

Data afkomstig van loyalty en self-ordering

Benut de kracht van loyaliteitsgegevens en self-ordering voor maximale klanttevredenheid.

Loyaliteitsprogramma's en self-ordering systemen zijn niet alleen trends; ze zijn de toekomst van de horeca. Ontdek hoe je gegevens uit deze bronnen kunt benutten om een persoonlijke ervaring voor je klanten te creëren. Leer strategieën om klantloyaliteit te vergroten en efficiënte self-ordering processen te implementeren.

Meld je nu gratis aan

Wij nodigen je uit om deel te nemen aan dit onmisbare Horeca Insights Event, waar de kracht van slimme data wordt onthuld door toonaangevende experts in de branche. Mis deze kans niet om je bedrijf te transformeren en een hogere omzet te realiseren. Het evenement vindt plaats op 19 februari van 13:30 tot 17:00 bij het hoofdkantoor van Mollie op Keizersgracht 126 te Amsterdam.

Stuur een mailtje naar verkoop@prestop.nl of stuur een appje of bel naar 06-29096119 om jou en eventuele collega's aan te melden.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak