RESELLERS GEZOCHT

Smartliften naar Amerika

Dinsdag 05 Oktober 2021

Voor een zeer gewaarde reseller van ons in Amerika waarmee wij al een jarenlange relatie onderhouden hebben we weer een nieuwe serie van onze ‘Smartliften’ geproduceerd. Alle liften zijn separaat verpakt in houten kratten zodat deze veilig kunnen worden getransporteerd.

 

Onze Smartliften zijn verrijdbare “trolleys” waaraan met de meegeleverde beugels een klant eenvoudig zijn touchscreen kan bevestigen. Met het knoppenpaneel dat aan het onderstel is bevestigd kan de gebruiker de kijkhoogte instellen. Daarnaast kan met het knoppenpaneel ook de kijkhoek van het scherm worden bepaald. Deze kan traploos van volledig verticaal tot volledig horizontaal worden ingesteld.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak