RESELLERS GEZOCHT

SooTea Amsterdam heropent met self-service kiosks van Prestop

Maandag 13 November 2023

De entrepreneurse meiden Cindy Lee, Zitong Yang en Daisy Zhang hebben een drankenmerk opgezet waarin ze de moderne jeugdcultuur mixen met een gezonde, trendy bubble tea producten met een sterk gevoel voor creativiteit en originaliteit. SooTea heeft altijd al de behoefte gehad om hun klanten een snellere en gemakkelijkere manier te bieden om hun favoriete drankjes te bestellen. Met de groeiende drukte in de stad en de wens om de algehele klantervaring te verbeteren, besloot SooTea om twee 32 inch Evolution self-service kiosken aan de muur te installeren. Zij hebben hun café in het centrum van Amsterdam recentelijk laten verbouwen en hebben nu twee 32 inch Evolution self-service kiosks!

De voordelen van self-service kiosken voor SooTea

Self-service kiosken zijn de toekomst van de horeca en detailhandel, en SooTea heeft ze al in gebruik genomen! Ze bieden talloze voordelen, waaronder een verhoogde efficiëntie, kortere wachttijden en een verbeterde klanttevredenheid. Klanten kunnen nu zelf hun bestellingen plaatsen en betalen, waardoor het personeel van SooTea zich kan concentreren op het bereiden van de lekkerste thee en snacks.

De rol van 32 inch Evolution kiosken

De keuze voor de 32 inch Evolution kiosken is geen toeval. Deze kiosken bieden een groot en helder touchscreen waardoor klanten eenvoudig kunnen navigeren. Ze zijn ook robuust en geschikt voor intensief gebruik, wat essentieel is voor een drukke plek zoals SooTea.

 

Bubble Tea self-service kiosk bestelzuil Prestop

Gebruiksgemak en klantvriendelijkheid

De kiosken zijn ontworpen met de klant in gedachten. Ze zijn intuïtief en gemakkelijk te gebruiken, mede door de software van onze partner Scanfie, zelfs voor degenen die niet zo technisch onderlegd zijn. Dit heeft de klantvriendelijkheid van SooTea aanzienlijk verbeterd.

Verbetering van de efficiëntie en winstgevendheid

Met de invoering van self-service kiosken heeft SooTea hun efficiëntie verbeterd. Bestellingen worden sneller verwerkt, wat leidt tot een hogere omzet en winstgevendheid.

 

 

Geïnteresseerd in self-service kiosks voor jouw bubbletea bar, QSR of hippe afhaaltent?

Bekijk ons aanbod en vraag een vrijblijvend een offerte aan   

 

bezoek ons interactive experience center   online meeting inplannen

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak