RESELLERS GEZOCHT

Spectaculaire ELE Rally bij Prestop was geweldig

Afgelopen zaterdag, na een tussenjaar, zorgde de voorbijrazende ELE rally weer voor spektakel en een goede sfeer bij Prestop in Son en Breugel. Alexander Aelberts mocht zelfs meerijden in de 0-auto. Deze auto rijdt op wedstrijdsnelheid over de proef. Daarna volgde elke minuut een deelnemer aan de wedstrijd.

En deze deelnemers kwamen weer vlak langs Prestop. Een gezellige avond volgde met een BBQ en een drankje voor klanten, werknemers en vrienden.  De ELE Rally in Son en Breugel werd gekenmerkt door de rallymonsters die spectaculair voorbijraasden en het nodige geluid en schouwspel opvoerden. Kom je ook naar de ELE Rally volgend jaar? Of wil je andere events van Prestop bezoeken? Klik hier voor alle events.

Hieronder een impressie van de rally langs Prestop!

Tot ziens bij de ELE rally 2022!

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak