RESELLERS GEZOCHT

State of Art: ook door Prestop

Dinsdag 01 December 2020

Interactieve oplossing voor State of Art

Tijdens een bezoek aan het experience centre van Prestop gaf Martijn Mateman van State of Art, direct na de demonstratie van de Triumph motoren opstelling, de opdracht aan ons om een soortgelijke opstelling te ontwerpen. 

Het werd uiteindelijk een unieke kiosk/tafel met daarin een tweetal 24 inch schermen verwerkt achter glas, gecombineerd met een videowall van Philips en een tweetal configuraties gemaakt in Omnitapps.

Om het interactief te maken, brachten we in onze eigen cleanroom de touch folie aan op deze bijna 1,7 meter brede glasplaat. Tussen de twee schermen in werd tevens het logo in kleur in de zeef print verwerkt. 

De behuizing, waarin een compacte pc en een extender is verwerkt, werd tevens volledig op maat gemaakt en gepoedercoat in exact dezelfde kleur als de winkel opstellingen.

Op 27 november werd de winkel geopend die zich bevindt in de Mall of the Netherlands (Leidschendam) en werd tevens de op maat gemaakte bestelzuil onthuld. 

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over touchscreens, videowalls, Omnitapps of andere interactieve oplossingen? Bezoek ons Interactive Experience Center voor een rondleiding van alle interactieve oplossingen die we hebben.
Of neem contact op met Prestop via 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in

Prestop State of Art videowall touchscreens retail

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak