RESELLERS GEZOCHT

Station7 toont collectie op informatiezuilen

Vrijdag 22 September 2017

Informatiezuilen als inspiratiepunt

Station7 ontwikkelt, produceert en verkoopt industriële meubelcollecties.

Onlangs heeft Station7 in het Amsterdamse Proeflokaal een nieuwe showroom geopend en daarvoor heeft Prestop twee informatiezuilen met een 55″ PCAP touchscreen geleverd. Op deze informatiezuilen wordt de collectie van Station7 via een interactieve presentatie weergegeven. Bezoekers kunnen gemakkelijk de collectie meubels bekijken en direct productinformatie opvragen of een terugbelverzoek achterlaten.

Interactieve productpresentatie:

Omnivision heeft een deze productpresentatie gemaakt met multitouch software Omnitapps Composer. Dé ideale software voor het weergeven van producten, foto’s, video’s, websites en er zit ook een optie in om extra informatie op te vragen. Hieronder enkele screenshots.

 

informatiezuilen

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak