RESELLERS GEZOCHT

Succesverhaal interview met Epson - de opnames

Woensdag 13 Maart 2024

Prestop CEO legt uit: Waarom kiezen voor Epson POS-printers?

Het filmteam van Epson heeft een bezoek gebracht aan Prestop. Als leverancier van POS-printers die al lange tijd worden geïntegreerd in de zuilen van Prestop, heeft Epson een sterke band met het bedrijf. Tijdens het uitgebreide interview met Alexander Aelberts, CEO en oprichter van Prestop, werden verschillende cruciale aspecten belicht. Zo kwam het unieke onderscheid van Prestop ten opzichte van de concurrentie aan bod, werd besproken waarom Prestop specifiek heeft gekozen voor de POS-printers van Epson, welke doorslaggevende factoren hierbij een rol speelden, en of duurzaamheid een belangrijke overweging was. Ook werden de ervaringen van Prestop met Epson tot op heden uitvoerig besproken.

Het interview vond plaats op de eerste verdieping van de assemblagehal, maar voor een meer visuele ervaring werd er ook gefilmd in de showroom van Prestop. Hier werden diverse zelfbedieningsoplossingen van Prestop, voorzien van Epson-printers, gepresenteerd om de kijkers een compleet beeld te geven van de mogelijkheden en functionaliteiten.

Zodra het succesverhaal interview gereed is, publiceren we het op onze nieuwspagina en social media, dus blijf up-to-date met alles van Prestop!

Geïnteresseerd om Prestop partner te worden?

Neem contact met ons op

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak