Succesvolle bijdrage bij Walk In Event 2013

Maandag 06 Mei 2013

Op dinsdag 23 april vond in Panheel het Walk in Event 2013 plaats. Prestop heeft een succesvolle bijdrage geleverd door twee Giant tablet tafels met Omnitapps te leveren. Gasten konden gebruik maken van de Omnitapps software: een puzzel maken om kans te maken op een leuke prijs, memory spelen maar ook een mooie foto impressie  en de websites bekijken van de organisatie.

‘De Omnitapps waren een absolute meerwaarde en de reacties waren erg goed! Mede dankzij jullie was het een groot succes!’

 

Touchscreens

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding