Ben jij onze nieuwe collega?

Succesvolle dagen op de Horecava voor Prestop en partners!

Vrijdag 13 Januari 2023

Prestop stands goedbezocht op de Horecava

De Horecava zit er op! We hebben op onze kleine locatie op de VCHO-stand een aantal mooie gesprekken mogen voeren (en lekkere snacks kunnen eten). Ondertussen hebben we op onze eigen Prestop stand in hal 1 plek 512 dat zeker ook mogen doen. Goede gesprekken met al bestaande klanten en partners afgewisseld met potentiële klanten zorgt voor een mooie afwisseling. 

We lieten enkele besteloplossingen zien die dé manier als oplossing voor het personeelstekort en de stijgende kosten voor jou als bijv. cafetaria, QSR, restaurant en lunchroom kunnen dienen.

Ook bijna onze partners Adyen, Twelve en SO Kiosk kon je terecht voor onze besteloplossingen.

 

Kon je niet aanwezig zijn? Bezoek dan onze showroom wanneer het jou uitkomt: online of fysiek

Prestop Horecava 2023 bestelzuilen partner Adyen
Prestop Horecava 2023 bestelzuilen partner SO Kiosk
Prestop Horecava 2023 bestelzuilen partner Twelve
Prestop Horecava 2023 bestelzuilen partner Twelve

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding