Telegraaf VNDG presenteert met Prestop touchtafel

Woensdag 19 Juli 2017

Telegraaf VNDG is een nieuw online videoplatform met nieuws, sport en entertainment. In Bekende Huizen neemt Michiel de Zeeuw een kijkje in de huizen van BN’ers. Voor het nieuwe seizoen waren ze op zoek naar een manier om content, zoals foto’s en video’s, op een interactieve manier te presenteren. Al snel blijkt dat Prestop een goede partner is voor het leveren van Touch tafels en interactieve touchscreens, waarmee op een leuke en interactieve manier gepresenteerd kan worden. Voor de afleveringen hebben ze gekozen voor een 55″ PCAP touchscreen in combinatie met een high low lift die elektrisch in hoogte verstelbaar is.

Bent u ook op zoek naar een interactieve presentatietool voor in een boardroom, presentatieruimte, museum, hotel, lobby of showroom?

 

Touchscreen tafels

Boek nu

interactive live stream.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken met de demo’s die de presentatoren op veilige afstand van elkaar geven. Onze productmanagers streamen met je mee vanuit thuis om alle vragen direct te beantwoorden over de meer dan 60 interactieve oplossingen. Oplossingen die tijdens deze crisis, maar uiteraard direct hierna, direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

boek nu een Interactive Live Stream