Telegraaf VNDG presenteert met Prestop touchtafel

Woensdag 19 Juli 2017

Telegraaf VNDG is een nieuw online videoplatform met nieuws, sport en entertainment. In Bekende Huizen neemt Michiel de Zeeuw een kijkje in de huizen van BN’ers. Voor het nieuwe seizoen waren ze op zoek naar een manier om content, zoals foto’s en video’s, op een interactieve manier te presenteren. Al snel blijkt dat Prestop een goede partner is voor het leveren van Touch tafels en interactieve touchscreens, waarmee op een leuke en interactieve manier gepresenteerd kan worden. Voor de afleveringen hebben ze gekozen voor een 55″ PCAP touchscreen in combinatie met een high low lift die elektrisch in hoogte verstelbaar is.

Bent u ook op zoek naar een interactieve presentatietool voor in een boardroom, presentatieruimte, museum, hotel, lobby of showroom?

 

Touchscreen tafels

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding