Telegraaf VNDG presenteert met Prestop touchtafel

Woensdag 19 Juli 2017

Telegraaf VNDG is een nieuw online videoplatform met nieuws, sport en entertainment. In Bekende Huizen neemt Michiel de Zeeuw een kijkje in de huizen van BN’ers. Voor het nieuwe seizoen waren ze op zoek naar een manier om content, zoals foto’s en video’s, op een interactieve manier te presenteren. Al snel blijkt dat Prestop een goede partner is voor het leveren van Touch tafels en interactieve touchscreens, waarmee op een leuke en interactieve manier gepresenteerd kan worden. Voor de afleveringen hebben ze gekozen voor een 55″ PCAP touchscreen in combinatie met een high low lift die elektrisch in hoogte verstelbaar is.

Bent u ook op zoek naar een interactieve presentatietool voor in een boardroom, presentatieruimte, museum, hotel, lobby of showroom?

 

Touchscreen tafels

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom