PERSONEEL GEZOCHT

Temperatuur- en mondkapjes scanner

Donderdag 12 November 2020

Eén van de COVID19 virus kenmerken is een verhoging van de lichaamstemperatuur. De lichaamstemperatuur van een bezoeker of werknemer kan met dit systeem  worden gemeten door middel van een speciale camera die een specifiek punt in het gezicht van een gebruiker analyseert. Uniek is tevens dat onze oplossing ook herkend of een persoon een mondmasker opheeft. Hiermee kunt u snel en geautomatiseerd bepalen wie u toelaat in uw gebouw.

Prestop heeft een unieke, zeer betaalbare, zuil ontwikkeld die uit voorraad leverbaar is. Meer informatie treft u aan op onze speciale website www.saamzorgt.nl 

 

Bekijk hier de video

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding