RESELLERS GEZOCHT

Temperatuur- en mondkapjes scanner

Een van de kenmerken van het COVID-19 virus was een verhoging van de lichaamstemperatuur. Dit systeem meet de lichaamstemperatuur van een bezoeker of werknemer door middel van een speciale camera die een specifiek punt in het gezicht van de gebruiker analyseert. Onze oplossing is uniek omdat het ook herkent of een persoon een mondmasker draagt. Zo kun je snel en automatisch bepalen wie je toelaat in je gebouw. Prestop heeft een unieke, zeer betaalbare kiosk ontwikkeld.

Update 13/06/2024: Dit was een maatwerkoplossing tijdens Covid-19. Prestop kan snel schakelen bij het ontwikkelen van nieuwe producten, dus mocht je iets out-of-the-box nodig hebben, benader Prestop!

Vraag maatwerk aan

 

Bekijk hier de video

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak