RESELLERS GEZOCHT

Ticketzuilen voor Groninger Museum

Het Groninger Museum gelegen in Groningen is een museum voor kunst en kunstgeschiedenis. Het geldt als een van de meest bezochte attracties van de provincie met circa 200.000 bezoekers per jaar.

Ticketzuil museum

In Groningen kunnen bezoekers nu eenvoudig en snel hun tickets bestellen bij de twee wand kiosken van Prestop. Deze 27" Luminant wandzuilen hangen op verschillende hoogtes. Dit is gedaan zodat ook bezoekers in een rolstoel er bij kunnen. De zuilen hebben stickers net boven het scherm om duidelijk te maken dat er tickets op gekocht kunnen worden. De RGB led-verlichting zorgt ervoor dat de zuilen goed opvallen en ze mooi afsteken tegen de rode muur. De bestelapplicatie is van CM.com en heeft ook de mogelijkheid om kortingstickets te kopen voor bijvoorbeeld studenten.

Prestop heeft een volledige, kant-en-klare oplossing voor het museum geregeld, net als de installatie en de toekomstige support. 

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak