RESELLERS GEZOCHT

Tommy Hilfiger naar Mall of the Netherlands met Prestop touchscreens

Maandag 21 Maart 2022

Endless Aisle touchscreens in Mall of the Netherlands

Prestop en PVH (moederbedrijf van Tommy Hilfiger en Calvin Klein) gaan verder met de klanten te laten verdiepen in een wereld van interactief shoppen. Na Tommy Hilfiger Brussel vorige maand en Braunschweig in december, heeft Tommy Hilfiger een gloednieuwe winkel in de prachtige Mall of the Netherlands. Deze is 18 maart 2022 geopend en heeft twee 32" touchscreens van Prestop om de klant in een interactieve omni-channel beleving te storten. Endless Aisle, met andere woorden een oneindige schap, zorgt ervoor dat klanten al het aanbod kunnen krijgen wat het merk te bieden heeft, zelfs al ligt het product niet eens in de winkel. 

Ontdek met touchscreens

Klanten kunnen op de touchscreens door het aanbod swipen van Tommy en is een product niet op voorraad, zoek je een andere kleur, maat, of iets wat erbij past? Dan kunnen klanten bij Prestop's touchscreen terecht. Zo hoeft er nooit meer 'nee' te worden verkocht en kunnen medewerkers klanten helpen.

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over touchscreens of andere interactieve oplossingen? Bezoek ons Interactive Experience Center voor een rondleiding van alle interactieve oplossingen die we hebben.
Of neem contact op met Prestop via 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak