RESELLERS GEZOCHT

Tommy Hilfiger Uitrol FR, UK en DE

Dinsdag 13 Juli 2021

Afgelopen weken hebben onze installatiepartners in Duitsland, Frankrijk en Engeland onze custom built touchscreens geïnstalleerd in winkels van Tommy Hilfiger.

 

Sinds 2016 zijn we voor Tommy Hilfiger en Calvin Klein de leverancier van diverse custom touchscreens die door Prestop zijn ontworpen, worden geproduceerd en dus door externe partijen kunnen worden geïnstalleerd.

 

Nog voordat er reisbeperkingen van toepassing waren was Prestop al bezig om te kijken of er minder kon worden gereisd naar de diverse locaties verspreid over de wereld.

 

Door lokaal het scherm in te laten kopen door onze installatiepartners die zij integreren in onze behuizingen zorgen we ervoor dat deze partners ook lokaal support kunnen verlenen mocht er een issue zijn met de schermen.

 

Uiteraard kunt u kennis maken met deze schermen in onze showroom en kunt u zien hoe we het glas met touchfolie lamineren in onze cleanroom.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak