RESELLERS GEZOCHT

Totaaloplossing voor Charlie Chiu’s Restaurant

Donderdag 17 November 2022

Charlie Chiu introduceerde in 1985 het modern Aziatisch fast-service concept in Nederland. Na ruim 30 jaar blijven ze hun concept vernieuwen. Zo hebben ze nu een Prestop totaaloplossing voor het bestellen van lekkere en gezonde noodles, sandwiches en meer!

Dubbelzijdige bestelzuil ter ontzorging

Ondernemer Charlie Chiu had een bestelzuilen-oplossing nodig voor zijn restaurant. Hij zat onder andere met een personeelsprobleem. Dat hebben we kunnen oplossen door een tweezijdige Luminant bestelzuil voor hem neer te zetten. Deze is geleverd met pc, bon printers en PIN-terminal, allemaal ingericht. Ook heeft deze zuil RGB led aan de randen en is hij bestickerd. Daarnaast heeft het restaurant een klanten/keukenscherm gekregen waarop à la McDonald’s de status van iedere bestelling op is te volgen. Bij iedere bestelling krijgt ook de keuken een melding en uitgeprint bonnetje met de bestelling en het bestellingnummer. Jamezz heeft de bestelsoftware geleverd die we mooi hebben geïntegreerd in de oplossing.

We zijn trots dat Charlie Chiu één leverancier nodig had, en dat was Prestop, om een mooie, interactieve bestel mogelijkheid te creëren in zijn zaak.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak