RESELLERS GEZOCHT

Touchpen dispensers

Ontdek de voordelen van de Prestop touchpen dispenser

Touchpen dispensers van Prestop zijn de perfecte oplossing voor een contactloze en hygiënische interactie met touchscreens. Geen excuses meer om geen touchscreen te gebruiken met onze gloednieuwe touchpen dispenser. Deze geavanceerde dispenser is ontwikkeld en gepatenteerd door de ingenieurs van Prestop. De contactloze dispenser laat automatisch een pen los zodra een pen is verwijderd, waardoor gebruikers de pen kunnen pakken zonder de dispenser zelf aan te raken

Vraag maatwerk aan

Veelzijdige modellen voor elke omgeving

Naast de balie- en wandmodellen biedt Prestop ook twee staande modellen aan. Deze variatie zorgt ervoor dat er voor elke situatie een geschikte dispenser beschikbaar is. Of het nu gaat om een drukbezochte receptie of een zelfbedieningskiosk, Prestop heeft het ideale model. Bovendien is duurzaamheid een belangrijk aspect; de pen is namelijk gemaakt van gerecycled papier.

Innovatie en succes: Een gepatenteerde technologie

Prestop was de eerste die dit soort dispensers ontwikkelde en heeft de gebruikte technologie gepatenteerd. Deze innovatie heeft geleid tot een groot verkoopsucces. De eerste klant die profiteerde van deze technologie was het Heineken Experience Centre in Amsterdam. Bezoekers van dit centrum gebruiken de pen niet alleen voor de aanraakschermen, maar ook voor de vele betaalapparaten.

Vraag maatwerk aan

 

Beschikbaarheid en Reserveringen

Eind juni zullen deze dispensers weer verkrijgbaar zijn via onze resellers. Wees er snel bij en bel ons vandaag nog om jouw model te reserveren. De vraag is groot, en wij willen ervoor zorgen dat je niet misgrijpt.

Conclusie

De touchpen dispensers van Prestop bieden een innovatieve en hygiënische oplossing voor het gebruik van touchscreens. Met verschillende modellen en een duurzame pen zijn ze geschikt voor diverse omgevingen. Dankzij de gepatenteerde technologie en het succesverhaal van het Heineken Experience Centre, is Prestop de pionier in deze markt. Reserveer nu jouw touchpen dispenser en ervaar het gemak en de innovatie van Prestop.

Vraag maatwerk aan

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak