RESELLERS GEZOCHT

Touchpen dispensers

Donderdag 11 Juni 2020

Deze touch pen dispenser is nog een product dat onze ingenieurs hebben ontwikkeld en gepatenteerd. Deze contactloze dispenser laat automatisch een pen los nadat een pen is verwijderd. Gebruikers kunnen de pen nemen zonder de dispenser zelf aan te raken. Naast een balie- en wandmodel zijn er ook twee staande modellen beschikbaar. Uiteraard is er rekening gehouden met duurzaamheid en daarom is de pen gemaakt van gerecycled papier.

Prestop was de eerste die dit soort dispensers ontwikkelde en heeft de gebruikte technologie gepatenteerd. De verkoop is een groot succes. De eerste klant was het Heineken Experience Centre, gevestigd in Amsterdam. De bezoekers gebruiken de pen niet alleen voor de aanraakschermen, maar ook voor de vele betaalapparaten.

Eind juni zullen deze dispensers weer verkrijgbaar zijn via onze resellers. Bel ons vandaag nog om uw model te reserveren.

 

Meer informatie

Klik hier

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak