Touchscreen In Operatiekamer

Donderdag 29 Oktober 2015

In opdracht van een reseller heeft Prestop een touchscreen ontwikkeld dat is geïntegreerd in de wand van een operatiekamer. Door de gebruikte Pcap touch technologie is dit touchscreen volledig vlak en daardoor eenvoudig schoon te maken.

Omdat het scherm zich in een andere ruimte bevindt kan dit bij een defect zeer eenvoudig worden vervangen en blijft de operatiekamer stofvrij. Het geïntegreerde scherm heeft een 42” grootte en is ook te verkrijgen in de maten 22”, 32”, 46” en 55”. Optioneel kan het 22” scherm worden voorzien van antibacteriële folie.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding