Touchscreen met webcam voor Landschap Noord-Holland

Woensdag 30 Oktober 2019

Voor buitenplaats Leyduin - een natuurgebied in beheer van Landschap Noord-Holland - heeft Prestop in het informatiecentrum de Kakelye een 32" PCAP touchscreen geplaatst (volledig glas aan de voorkant). Aan de bovenkant van het touchscreen zit een geïntegreerde webcam. De stalen behuizing zorgt ervoor dat het scherm gemakkelijk aan de muur kan worden opgehangen.

Om te zorgen dat de hardware onder alle weersomstandigheden blijft werken hebben we een verwarmingselement in de behuizing geplaatst, hiermee wordt zowel de temperatuur als de ventilatie geregeld.

 

touchscreens    Omnitapps

Van informatievoorziening tot selfie met boswachter

Het touchscreen wordt ingezet als digitaal informatiepunt van buitenplaats Leyduin. Bezoekers kunnen een welkomstfilm, plattegrond en fiets- en wandelroutes bekijken. Met een interactieve quiz kunnen bezoekers testen wat ze allemaal weten over het gebied. En het is mogelijk om een selfie te maken met de boswachter.

Voor dit project heeft Prestop een custom configuratie gemaakt, hieronder enkele screenshots.

Omnitapps4 configuratie Leyduin
Omnitapps4 configuratie Leyduin
Omnitapps4 configuratie Leyduin
Omnitapps4 configuratie Leyduin
Omnitapps4 configuratie Leyduin

Meer informatie

Wil je meer informatie over touchscreensOmnitapps of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom