SPECIALE AANBIEDING: Evolution Kiosk koop/huur

Touchscreen met webcam voor Landschap Noord-Holland

Woensdag 30 Oktober 2019

Voor buitenplaats Leyduin - een natuurgebied in beheer van Landschap Noord-Holland - heeft Prestop in het informatiecentrum de Kakelye een 32" PCAP touchscreen geplaatst (volledig glas aan de voorkant). Aan de bovenkant van het touchscreen zit een geïntegreerde webcam. De stalen behuizing zorgt ervoor dat het scherm gemakkelijk aan de muur kan worden opgehangen.

Om te zorgen dat de hardware onder alle weersomstandigheden blijft werken hebben we een verwarmingselement in de behuizing geplaatst, hiermee wordt zowel de temperatuur als de ventilatie geregeld.

 

touchscreens    Omnitapps

Van informatievoorziening tot selfie met boswachter

Het touchscreen wordt ingezet als digitaal informatiepunt van buitenplaats Leyduin. Bezoekers kunnen een welkomstfilm, plattegrond en fiets- en wandelroutes bekijken. Met een interactieve quiz kunnen bezoekers testen wat ze allemaal weten over het gebied. En het is mogelijk om een selfie te maken met de boswachter.

Voor dit project heeft Prestop een custom configuratie gemaakt, hieronder enkele screenshots.

Omnitapps4 configuratie Leyduin
Omnitapps4 configuratie Leyduin
Omnitapps4 configuratie Leyduin
Omnitapps4 configuratie Leyduin
Omnitapps4 configuratie Leyduin

Meer informatie

Wil je meer informatie over touchscreensOmnitapps of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding