Touchscreen tafel met 65″ voor MTA

Donderdag 07 December 2017

MTA is een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van mechatronische machines en systemen. MTA was op zoek naar een touchscreen tafel om hun producten op een interactieve manier te presenteren, zodoende kwamen ze bij Prestop terecht.

Prestop heeft voor MTA een touchscreen tafel ontwikkeld met een 65″ PCAP 4K touchscreen. Deze touchtafel is eerst ingezet voor een beurs en daarna geplaatst op kantoor waar zij het gebruiken als presentatietool. Ook kunnen klanten gemakkelijk zelf de tafel bedienen en alle productinformatie zelf opzoeken.

 

Touchscreen tafels

Boek nu

interactive live stream.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken met de demo’s die de presentatoren op veilige afstand van elkaar geven. Onze productmanagers streamen met je mee vanuit thuis om alle vragen direct te beantwoorden over de meer dan 60 interactieve oplossingen. Oplossingen die tijdens deze crisis, maar uiteraard direct hierna, direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

boek nu een Interactive Live Stream