PERSONEEL GEZOCHT

Touchscreen tafel met 65″ voor MTA

Donderdag 07 December 2017

MTA is een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van mechatronische machines en systemen. MTA was op zoek naar een touchscreen tafel om hun producten op een interactieve manier te presenteren, zodoende kwamen ze bij Prestop terecht.

Prestop heeft voor MTA een touchscreen tafel ontwikkeld met een 65″ PCAP 4K touchscreen. Deze touchtafel is eerst ingezet voor een beurs en daarna geplaatst op kantoor waar zij het gebruiken als presentatietool. Ook kunnen klanten gemakkelijk zelf de tafel bedienen en alle productinformatie zelf opzoeken.

 

Touchscreen tafels

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding