SPECIALE AANBIEDING: Evolution Kiosk koop/huur

Touchscreen tafel voor gemeente Harderwijk

Woensdag 28 Augustus 2019

Gemeente Harderwijk maakt het inwoners en bezoekers graag zo makkelijk mogelijk. Om de service verder te verbeteren is sinds kort in de servicehoek van de stadswinkel een touchscreen tafel van Prestop geplaatst.

Interactieve informatievoorziening gemeente 

Ook hebben we met Omnitapps4 een interactieve configuratie gemaakt, zo kunnen gebruikers allerlei zaken van en over Harderwijk vinden op de touchtafel. Over bijvoorbeeld de gemeenteraad, of Domein Sociaal, of over activiteiten en evenementen in de gemeente. Er is ook een interactieve kaart van Harderwijk op te vinden; waar vind ik parkeerplekken, waar mag ik mijn hond uitlaten?

 

touchscreen tafels    omnitapps4

Meer informatie

Wil je meer informatie over touchscreen tafels of interactieve presentaties?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding