Touchscreen tafel voor gemeente Harderwijk

Woensdag 28 Augustus 2019

Gemeente Harderwijk maakt het inwoners en bezoekers graag zo makkelijk mogelijk. Om de service verder te verbeteren is sinds kort in de servicehoek van de stadswinkel een touchscreen tafel van Prestop geplaatst.

Interactieve informatievoorziening gemeente 

Ook hebben we met Omnitapps4 een interactieve configuratie gemaakt, zo kunnen gebruikers allerlei zaken van en over Harderwijk vinden op de touchtafel. Over bijvoorbeeld de gemeenteraad, of Domein Sociaal, of over activiteiten en evenementen in de gemeente. Er is ook een interactieve kaart van Harderwijk op te vinden; waar vind ik parkeerplekken, waar mag ik mijn hond uitlaten?

 

touchscreen tafels    omnitapps4

Meer informatie

Wil je meer informatie over touchscreen tafels of interactieve presentaties?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom