Touchscreen tafel voor gemeente Harderwijk

Woensdag 28 Augustus 2019

Gemeente Harderwijk maakt het inwoners en bezoekers graag zo makkelijk mogelijk. Om de service verder te verbeteren is sinds kort in de servicehoek van de stadswinkel een touchscreen tafel van Prestop geplaatst.

Interactieve informatievoorziening gemeente 

Ook hebben we met Omnitapps4 een interactieve configuratie gemaakt, zo kunnen gebruikers allerlei zaken van en over Harderwijk vinden op de touchtafel. Over bijvoorbeeld de gemeenteraad, of Domein Sociaal, of over activiteiten en evenementen in de gemeente. Er is ook een interactieve kaart van Harderwijk op te vinden; waar vind ik parkeerplekken, waar mag ik mijn hond uitlaten?

 

touchscreen tafels    omnitapps4

Meer informatie

Wil je meer informatie over touchscreen tafels of interactieve presentaties?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek nu

digitaal ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center ter wereld. In principe ben je altijd welkom, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vragen stellen, alleen nu vanuit thuis! Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactieve Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

plan nu een digitale rondleiding in