Touchscreen tafels voor gemeente Etten-Leur

Donderdag 14 December 2017

Eerst koos gemeente Etten-Leur voor twee touchscreen tafels met een vast onderstel. Later zijn de vaste onderstellen verwisseld met elektrisch in hoogte verstelbare onderstellen, zodat het scherm in verschillende posities en hoogtes versteld kan worden.

Deze touchtafels helpen burgers de weg te vinden in het oerwoud van informatie, formulieren en brochures en helpen om nog sneller informatie te verkrijgen. Ook kunnen zij zien welke evenementen in de stad gehouden worden en kan men een afspraak maken op de tafel.

 

Touchscreen tafels

Bezoek nu

digitaal ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center ter wereld. In principe ben je altijd welkom, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vragen stellen, alleen nu vanuit thuis! Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactieve Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

plan nu een digitale rondleiding in