RESELLERS GEZOCHT

Touchscreen voor Tommy Jeans Braunschweig

Dinsdag 14 December 2021

In december 2016 werd Prestop gevraagd om interactieve touchscreen oplossingen te ontwerpen en produceren voor de flagship stores en gewone winkels van Tommy Hilfiger. Bekijk hier de case daarvan. Nu zijn we vijf jaar verder en hebben de flagship stores allemaal geweldige touchscreens, touch videowalls en meer. Ook vele kleinere winkels van Tommy Hilfiger, Tommy Jeans en Calvin Klein zijn in de afgelopen jaren voorzien van interactieve oplossingen.

Een van de recentste winkels voorzien van zo'n oplossing is de winkel van Tommy Jeans in Braunschweig. Hier heeft Prestop een 40" touchscreen geïnstalleerd. Met dit 40" touchscreen kunnen klanten door de collectie jeans, T-shirts, truien, vesten en jassen swipen en inspiratie opdoen. 

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over touchscreens en behuizingen of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak