Touchscreens voor Simac

Maandag 23 December 2019

Simac, gevestigd op High Tech Campus Eindhoven, is een bedrijf dat technologie levert voor het verbeteren van bedrijfsprocessen. Zij wilde bestaande indoor en outdoor situaties verbeteren met behulp van touchscreens.

Ter plaatse touchscreens inbouwen

Op de High Tech Campus in Eindhoven, bij het gebouw van Simac, staan twee buitenzuilen. Prestop heeft beide zuilen voorzien van een 17" pcap touchscreen. Ter plaatse hebben we het gat passend gemaakt en de touchscreens ingebouwd.

In het pand zijn bij vergaderruimtes twee 32" pcap touchscreens ingebouwd. Via de touchscreens kunnen klanten zich melden en contact opnemen.

 

touchscreens    buitenzuilen

Meer informatie

Wil je meer informatie over touchscreens, buitenzuilen of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Boek nu

interactive live stream.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken met de demo’s die de presentatoren op veilige afstand van elkaar geven. Onze productmanagers streamen met je mee vanuit thuis om alle vragen direct te beantwoorden over de meer dan 60 interactieve oplossingen. Oplossingen die tijdens deze crisis, maar uiteraard direct hierna, direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

boek nu een Interactive Live Stream