Touchscreens voor Simac

Maandag 23 December 2019

Simac, gevestigd op High Tech Campus Eindhoven, is een bedrijf dat technologie levert voor het verbeteren van bedrijfsprocessen. Zij wilde bestaande indoor en outdoor situaties verbeteren met behulp van touchscreens.

Ter plaatse touchscreens inbouwen

Op de High Tech Campus in Eindhoven, bij het gebouw van Simac, staan twee buitenzuilen. Prestop heeft beide zuilen voorzien van een 17" pcap touchscreen. Ter plaatse hebben we het gat passend gemaakt en de touchscreens ingebouwd.

In het pand zijn bij vergaderruimtes twee 32" pcap touchscreens ingebouwd. Via de touchscreens kunnen klanten zich melden en contact opnemen.

 

touchscreens    buitenzuilen

Meer informatie

Wil je meer informatie over touchscreens, buitenzuilen of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom