RESELLERS GEZOCHT

Tourist Info Emmen met mooie lobby tafel met Omnitapps software

Aan het Raadhuisplein, tegenover Wildlands en het Atlastheater vind je het kantoor van Tourist Info Emmen. Een keur aan fiets- en wandelkaarten, maar ook diverse routes en souvenirs. Streekproducten zoals jam en mosterd. Een lekker Drents biertje of een heerlijke wijn. Hét informatiepunt van Emmen heeft nu een 55" Prestop Lobby touchtafel!

Lobbytafel voor toeristeninformatie

Deze Lobby Touch Table Eminent 55" XL heeft extra hoge poten in vergelijking met het standaard model. Alsnog is dit een zeer stevig model, gemaakt van robuust staal met leuke designelementen erin. Het 55" touchscreen zorgt ervoor dat meerdere mensen tegelijkertijd kunnen kijken en meedoen op de presentatie die erop loopt. 

Hunebedden Omnitapps presentatie

Op de tafel draait ons softwarepakket Omnitapps. Hierop wordt allemaal informatie over de omgeving getoond met musea en plekken in de buurt van Emmen. De presentatie is dezelfde als die door de UNESCO Global Geopark is ingericht voor vier Hunebedcentrums in Nederland en Duitsland.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak