RESELLERS GEZOCHT

Trevvel aanmeldzuilen in ziekenhuizen

Ziekenhuizen Rotterdam introduceren Trevvel zuilen voor gemakkelijker vervoer

Het Ikazia Ziekenhuis en het IJsselland Ziekenhuis hebben nu ook een ziekenhuiszuil van Prestop en Trevvel. Deze maatwerk zuilen maken het voor patiënten en bezoekers eenvoudiger om hun terugrit te regelen na een bezoek aan het ziekenhuis.

Vraag maatwerk aan

Eenvoudig je terugrit boeken

Na je bezoek aan één van deze ziekenhuizen kan je gemakkelijk je terugrit boeken met behulp van de zuil. Dit systeem is gebruiksvriendelijk en zorgt ervoor dat je snel een taxi kunt regelen zonder gedoe. Bovendien kan je de wagen en de chauffeur volgen, wat een extra gevoel van veiligheid en controle geeft.

Uitbreiding van Trevvel zuilen

Eerder in juli 2021 heeft Prestop al zuilen geplaatst in het Maasstad Ziekenhuis, het Erasmus Ziekenhuis, het St. Franciscus Ziekenhuis en het Vlietlandziekenhuis. Deze uitbreiding toont de groeiende populariteit en noodzaak van dergelijke systemen in Rotterdamse ziekenhuizen.

Vraag maatwerk aan

Gemakkelijk in gebruik

Aan de zijkant van de zuil is een magneetstrip lezer geplaatst. Hier kan de klant zijn Trevvel pas in scannen en eenvoudig een taxirit inplannen. Dit maakt het proces snel en efficiënt, wat vooral belangrijk is voor mensen die na een ziekenhuisbezoek snel naar huis willen.

Voordelen van Trevvel zuilen in ziekenhuizen

Het gebruik van Trevvel zuilen biedt tal van voordelen. Het vermindert de wachttijd voor een taxi, zorgt voor meer gemak en biedt een veilige manier om naar huis te gaan. Patiënten en bezoekers hoeven zich geen zorgen te maken over het regelen van vervoer op het laatste moment, omdat alles via de zuil kan worden geregeld.

Conclusie: Innovatie en gemak hand in hand

De introductie van Trevvel zuilen in het Ikazia Ziekenhuis en het IJsselland Ziekenhuis is een stap vooruit in het verbeteren van de patiëntenervaring. Met het gemak van een enkele scan kunnen bezoekers hun rit plannen en volgen, wat bijdraagt aan een zorgeloze en comfortabele reis naar huis. Deze innovatie benadrukt het belang van technologie in het verbeteren van onze dagelijkse diensten en biedt een voorbeeld voor andere instellingen om te volgen.

Vraag maatwerk aan

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak