RESELLERS GEZOCHT

Twee Prestop Eminent X touchtafels voor de Universiteit van Nottingham en de Universiteit Aachen

Touchtafels zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden in onderwijsinstellingen over de hele wereld. Met hun geavanceerde technologieën en talloze functies bieden ze een interactieve en innovatieve manier van lesgeven en leren, waardoor ze een waardevolle aanvulling zijn op elk leer- of werkomgeving. Voor de universiteiten van Nottingham en Aachen heeft Prestop twee van zijn nieuwste designer touchtafels mogen bouwen, namelijk de Eminent X. 

vraag maatwerk aan

Omnitapps op touchtafel voor University of Nottingham met interactieve kaart

De Universiteit van Nottingham heeft op de mooie 55" Eminent X touchtafel onze Omnitapps software draaien. Hierop wordt een interactieve kaart getoond. Studenten en docenten kunnen met Omnitapps de kaart bekijken, maar ook bepaalde plekken op de kaart highlighten en meer informatie bekijken via de SwipeMediaMarker applicatie

Institute of Flight System Dynamics

De Universiteit van Aachen heeft de 55" touchtafel met een flightcase aangeschaft. De flightcase zorgt voor veilig transport van de tafel.

Twee designer touchtafels Eminent X Prestop

Geïnteresseerd in touchtafels voor jouw universiteit?

Als je geïnteresseerd bent in het verkrijgen van meer informatie over de Prestop Eminent X touchtafels of andere innovatieve technologieën voor het onderwijs, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de beste oplossingen voor jouw specifieke behoeften.

bekijk ons koop-aanbod touchtafels   bekijk ons huur-aanbod touchtafels   vraag maatwerk aan

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak