RESELLERS GEZOCHT

Twintig 65" 4k touchtafels voor Sectra

Donderdag 16 December 2021

 Touchtafels

Voor onze Zweedse klant Sectra hebben onze medewerkers Bart en Ronnie wederom hard gewerkt om 20 touchtafels te bouwen die komende week worden verstuurd naar o.a. Zweden, Colombia, Polen, Thailand, Oekraïne en Pakistan.

 Al sinds 2015 is Sectra al klant van ons en ondertussen zijn er al honderden 65” touchtafels geproduceerd die door Prestop zelf zijn ontworpen en onder de aandacht zijn gebracht bij dit beursgenoteerd bedrijf.

Het 65” touchscreen van deze touchtafel heeft een extra brede rand en wordt in de cleanroom van Prestop geproduceerd. Het scherm is zowel in hoogte als hoek te verstellen en dat maakt het ideaal voor Sectra want op deze wijze kunnen ze de tafel ook makkelijk verplaatsen en in smalle liften plaatsen.

 Uiteraard is de tafel te testen in ons Interactieve Experience Center.

prestop touchtafel 65 inch 4k assemblagehal

 Bekijk een kort filmpje in de assemblagehal

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over touchtafels of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak