PERSONEEL GEZOCHT

Uitbreiding Domino’s bestelzuilen in stroomversnelling

Woensdag 23 Juni 2021

Deze week worden maar liefst vijf bestelzuilen geïnstalleerd verspreid over Nederland. Deze dubbelzijdige bestelzuilen zijn uitgerust met een betaalterminal van Adyen. De bestelapplicatie wordt elke avond automatisch geupdate en draait offline. Alleen de bestelling en de betaling gebeurt online. Door deze opzet kan de gebruiker zeer snel zijn favoriete pizza of kipstuk bestelllen. 

 

Ook Domino’s kan het volgende bevestigen: 

  • Een bestelzuil leidt tot gemiddeld 25% meer omzet
  • Laat de gemiddelde besteding per gast duidelijk stijgen
  • Zorgt voor een efficiëntere personeelsinzet
  • Drukt de maandelijkse kosten
  • Voorkomt lange onoverzichtelijke drukte voor de balie
  • Genereert extra inkomsten via upsell en cross sell 

 

Met de bestelzuilen van Prestop behaalt u deze doelen

Prestop bestelzuilen zijn beschikbaar met een touchscreen van 24" of 32", zowel in portrait als landscape oriëntatie. Uniek is de afwerking van onze touchscreens. Door de monitor en eventueel barcode scanner van de bestelzuilen volledig achter glas te plaatsen, i.p.v. in te bouwen, krijg je een geheel glazen voorkant. Hierdoor is de zuil zeer eenvoudig schoon te maken/houden.

Naast de hw levert Prestop ook in samenwerking met applicatiespecialisten ook de bestelapplicatie en de kassa koppelingen met o.a. BORK, Lightspeed L, Lightspeed K, Untill, Gasttrofix, MplusKassa, MrWinston, Trivec, Nuvopos, Twelve, Vectron, Cashdesk, NCR Aloha, GreePOS, Oracle, Micros en VJA Software.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding