RESELLERS GEZOCHT

Uitbreiding Evolution lijn

Woensdag 08 December 2021

Een bibliotheek is zo enthousiast over onze Evolution lijn dat ze ons de opdracht gaven om naast het standaard model ook een internetzuil te ontwerpen en produceren die geschikt is voor kinderen en een wandmodel dat in dezelfde stijl is uitgevoerd.

Zowel de internetzuil voor kinderen als het wandmodel heeft als basis het in eigen huis ontwikkelde en in de cleanroom samengesteld 24” touchscreen.  

De kids internetkiosk zal wat lager zijn dan de gewone zuil. De pc en speakers van het wandmodel is verwerkt in de behuizing die zich onder het 24” pcap scherm bevindt.

Uiteraard worden alle zuilen en wandmodellen uitgerust met SiteKiosk en door onze technici geïnstalleerd op locatie. Doordat de bibliotheek regelmatig de startpagina willen veranderen krijgen medewerkers tevens een online training hoe ze zelf Sitekiosk kunnen aanpassen.

Volgend jaar februari worden ze geïnstalleerd. Dan zullen we foto’s van de installatie tonen en de naam van deze schitterende locatie onthullen. Uiteraard kunt u de kids internetzuil en het wandmodel nu ook bij ons bestellen. U treft de producten aan onder deze link.

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over de kids internetzuil, het wandmodel, SiteKiosk of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak