RESELLERS GEZOCHT

Uitgelicht: Eminent line informatiezuilen

Vrijdag 18 Maart 2022

Een interactieve manier om bezoekers te informeren

Prestop informatiezuilen zijn het ideale middel om jouw bezoekers te informeren. Met de Eminent line verzorg je een makkelijk toegankelijke en gebruiksvriendelijke manier van informatievoorziening. Of het nu de weergave is van een website, een presentatie of foto's en video's, de mogelijkheden zijn legio. De content is uiteraard altijd aanpasbaar, dus je kunt altijd de meest recente informatie tonen.

De Eminent line is verkrijgbaar in landscapre of portrait versie. Voorzien van een edge-to-edge touchscreen, dus eenvoudig te reinigen. Ook zijn de zuilen modulair, dus aanpasbaar aan jouw wensen met verschillende randapparatuur zoals een scanner, printer en 4G ontvanger zodat de informatiezuil altijd en overal verbonden is met internet.

Ben je benieuwd hoe jij de Eminent informatiezuil kunt inzetten in jouw organisatie? Neem contact met ons op via 0499-367 606 | verkoop@prestop.nl Vul het contactformulier in. Wil je de producten live bekijken? Dan zien we je graag in ons vernieuwde experience center.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak