RESELLERS GEZOCHT

Uitrol BBRI

Maandag 05 Juli 2021

Vandaag is de uitrol van de 25 informatiezuilen afgerondt die zijn opgesteld bij 25 verschillende bouwhandelaars verspreid over België. De zuilen zullen niet alleen worden toegepast om de websites van CSTS, Constructiv en Fema en toegankelijk te maken voor de bezoekers en de medewerkers van de bouwhandels maar zal ook worden ingezet om trainingen te geven.

Het onderste 24” touchscreen toont een startpagina waar een keuze kan worden gemaakt tussen de Franstalige websites of Nederlandstalige websites. Op de momenten dat het touchscreen niet wordt gebruikt start er een video die aangeeft wat voor informatie de zuil biedt voor de gebruikers.

Achter gehard glas zit boven het 24” touchscreen een 43” scherm dat in verschillende video’s in een loop toont die zijn ondertitelt.

Doordat de zuil is uitgerust met Sitekiosk, Sitecaster en Siteremote heeft de klant zelf volledig beheer over de content die wordt getoond op niet alleen het touchscreen maar ook op het niet interactieve topscherm. Sitecaster is namelijk een narrowcasting/digital signage tool waarmee de beheerder zelfstandig kan bepalen wanneer en op welke schermen bepaalde video’s moeten worden getoond.

Sitekiosk zorgt ervoor dat alleen de content van de zes websites worden getoond en dat bepaalde externe websites worden uitgesloten.

Met Siteremote kan Prestop maar ook de klant het gebruik monitoren, opstart/afsluit tijden instellen en op eventuele foutmeldingen reageren.

Door aan het topscherm een tweede externe HDMI aansluiting aan te sluiten kan het scherm ook worden aangesloten op een laptop zodat leveranciers aan de bouwhandels trainingen kunnen geven. Het omschakelen tussen de videocontent en de laptop gebeurt eenvoudig door middel van een afstandsbediening.

Begin September zullen de zuilen op deze wijze worden ingezet om hierdoor het kennisniveau van de medewerkers in de bouwhandels te vergroten.

Uiteraard kunt u altijd terecht in onze showroom om kennis te maken met deze informatiezuil of veel van onze andere modellen. Meer informatie over dit model treft u hier aan. 

 

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak