RESELLERS GEZOCHT

Uniek ontwerp voor Frankfurt Airport!

In opdracht van een zeer gerenommeerd ontwerpbureau, het Duitse Cosalux dat al meerdere Red Dot Awards heeft gewonnen, heeft Prestop op basis van een aantal schetsen een unieke 46” informatiezuil geproduceerd. Het ontwerp had zeer veel uitdagingen en de klant was kritisch! Zo zitten er meer dan 30 hoeken in deze zuil verwerkt en moest elke rand haarscherp worden afgewerkt. In de 120 Kg zware zuil zit een 46” Pcap touchscreen en geïntegreerde pc verwerkt. Het staal is 3 mm dik. De voet platen zijn 8 mm dik.

Het ontwerp- en productieteam van Prestop is erin geslaagd om ruim op tijd en naar volle tevredenheid van zowel het ontwerp bureau als de eindklant, het eerste exemplaar te introduceren tijdens een borrel op 25 augustus in Offenbach am Main. Ondertussen is het exemplaar geïnstalleerd in de vertrekhal van het vliegveld in Frankfurt. De komende tijd zal de plattegrond software uitgebreid getest worden zodat deze in de toekomst te gebruiken is voor de reizigers.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak