Uniek ontwerp voor Frankfurt Airport!

Vrijdag 11 September 2015

In opdracht van een zeer gerenommeerd ontwerpbureau, het Duitse Cosalux dat al meerdere Red Dot Awards heeft gewonnen, heeft Prestop op basis van een aantal schetsen een unieke 46” informatiezuil geproduceerd. Het ontwerp had zeer veel uitdagingen en de klant was kritisch! Zo zitten er meer dan 30 hoeken in deze zuil verwerkt en moest elke rand haarscherp worden afgewerkt. In de 120 Kg zware zuil zit een 46” Pcap touchscreen en geïntegreerde pc verwerkt. Het staal is 3 mm dik. De voet platen zijn 8 mm dik.

Het ontwerp- en productieteam van Prestop is erin geslaagd om ruim op tijd en naar volle tevredenheid van zowel het ontwerp bureau als de eindklant, het eerste exemplaar te introduceren tijdens een borrel op 25 augustus in Offenbach am Main. Ondertussen is het exemplaar geïnstalleerd in de vertrekhal van het vliegveld in Frankfurt. De komende tijd zal de plattegrond software uitgebreid getest worden zodat deze in de toekomst te gebruiken is voor de reizigers.

Bezoek nu

digitaal ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center ter wereld. In principe ben je altijd welkom, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vragen stellen, alleen nu vanuit thuis! Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactieve Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

plan nu een digitale rondleiding in