RESELLERS GEZOCHT

Unieke touchtafel

Revolutionaire touchtafel: Een unieke samenwerking

Voor een Belgische reseller hebben wij in nauwe samenwerking met de eindklant een buitengewone touchtafelervaring ontwikkeld die de standaard overtreft. Deze unieke touchtafel is een toonbeeld van innovatie en functionaliteit, speciaal ontworpen om de verwachtingen van de gebruiker te overstijgen.

Vraag maatwerk aan

Innovatieve functies

Objectherkenningstechnologie

Deze revolutionaire touchtafel is voorzien van een viertal 55” touch tiles met geavanceerde objectherkenningstechnologie. De pcap touchmonitoren met ultradunne bezels zijn elk afzonderlijk aangesloten op een mini-pc die naadloos is geïntegreerd in de kolommen van de tafel.

Naadloze integratie met videowall

De wens van de klant was om de content van de touchscreens eenvoudig te kunnen delen op een videowall die aan de wand achter de tafel is gemonteerd. Met behulp van een slimme switch, geïntegreerd in een van de kolommen, kan de klant moeiteloos kiezen welk touchscreen op dat moment op het grote scherm moet worden weergegeven.

Intuïtieve contentweergave

De softwareontwikkelaar van dit project heeft ook gewerkt met objectherkenning, waardoor de touchscreens automatisch de bijbehorende content tonen op basis van het gedetecteerde object. Of het nu gaat om afbeeldingen, video's of andere multimedia-inhoud, de touchtafel zorgt voor een naadloze en intuïtieve gebruikerservaring.

Vraag maatwerk aan

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak