RESELLERS GEZOCHT

Unieke touchtafel

Donderdag 15 Juli 2021

Voor een Belgische reseller van ons hebben wij in samenspraak met de eindklant een unieke custom touchtafel ontwikkeld.

Deze unieke touchtafel is uitgevoerd met een viertal 55” touch tiles met objectherkenning. Deze pcap touch monitoren met ultra smalle bessel zijn, in dit geval, allemaal afzonderlijk aangesloten op een mini pc die in de kolommen van de tafel zijn verwerkt. 

De wens van de klant was om eenvoudig de content van de betreffende touchscreens ook te kunnen tonen op een videowall die aan de wand achter de tafel is geïnstalleerd. Middels een switch die in één van de kolommen zit verwerkt kan de klant eenvoudig kiezen welk touchscreen op dat moment op het grote scherm moet worden getoond. De ontwikkelaar van de software voor dit project werkt tevens met objectherkenning. De touchscreens herkennen welke schijf er op het touchscreen ligt en tonen de content die hierbij hoort. 

Meer informatie over deze touch tiles tref je aan onder deze link. Uiteraard kunnen we deze unieke touchscreens ook demonstreren in ons Experience Centre.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak