Update van Heineken Bottle Your Own applicatie

Donderdag 12 Mei 2016

In navolging van de zeer succesvolle update van de Heineken Bottle Your Own applicatie en de informatiezuilen werd aan Prestop en Prestop Creations voor een verdere upgrade gevraagd. De applicatie is zo opgezet dat bezoekers eerst een taalkeuze kunnen maken, daarna kunnen ze een tekst ingeven (via het juiste keyboard behorend bij de gekozen taal) die men geprint wil hebben op het Heineken label. Ook kan men direct aangeven welke type label ze willen en hoeveel. Daarna volgt de betalingsprocedure. Bezoekers kunnen kiezen voor een directe betaling met creditkaart of aan de kassa in de shop. Door deze update, gemaakt door de developers van Prestop Creations is de omzet significant gestegen. Voor veel bezoekers was het echter nog een groot gemis dat ze niet konden zien hoe het proces daarna verloopt. Om dit op te lossen heeft Prestop een behuizing ontworpen en geproduceerd met daarin geïntegreerd een tweetal 40 inch Sony schermen. Prestop Creations heeft een applicatie gemaakt welke vanuit één pc deze twee schermen aanstuurt en via een animatie laat zien hoe lang het nog duurt voordat het flesje klaar is. Op het moment dat het flesje klaar is, wordt het juiste label met daarop de gekozen tekst als een preview weergegeven van het wereldberoemde Heineken flesje en weet de bezoeker dat ze hun unieke bestelling kunnen afhalen in de shop.

Doordat bezoekers geen last van de installatie mochten hebben, zijn twee medewerkers van Prestop al om half zeven in de ochtend begonnen het oude scherm te demonteren, waarna de twee nieuwe schermen geplaatst konden worden. Ook moest de pc in het netwerk worden geplaatst zodat bezoekers realtime een preview van hun gekozen label met tekst kunnen zien. Remote werd door Stefan de laatste zaken ingesteld waarna om 13.30, al de eerste bezoekers de applicatie konden bewonderen.

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom