RESELLERS GEZOCHT

Update voor Reinier de Graaf Gasthuis

Verbeterde functionaliteit voor 55" inbouw touchscreen

Het afgelopen jaar heeft Prestop voor twee OK's van het Reinier de Graaf Gasthuis de installatie van 55" inbouw touchscreens mogen verzorgen. Na intensief gebruik van deze touchscreens moesten de technische begeleiders beter achter het touchscreen kunnen reiken om bij de aardedraad te komen. Prestop heeft enkele aanpassingen gedaan en het scherm in een nieuw frame geplaatst, zodat het touchscreen weer naar volle tevredenheid gebruikt kan worden.

In de toekomst zal Prestop ook de andere OK's voorzien van deze inbouwschermen. Deze schermen zijn naadloos waardoor er geen stof tussen het scherm en de wand kan blijven zitten en zijn daardoor gemakkelijk schoon te maken. Artsen gebruiken de touchscreens om inzicht te krijgen in medische gegevens, om live te videobellen met collega's in andere operatiezalen en om het licht aan te sturen.

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over inbouw touchscreens of andere interactieve oplossingen? Bezoek ons Interactive Experience Center voor een rondleiding van alle interactieve oplossingen die we hebben.
Of neem contact op met Prestop via 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak