RESELLERS GEZOCHT

Vacature in de spotlight: Sales Support Medewerker

Woensdag 30 Augustus 2023

Vacature: sales support medewerker bij Prestop

Een uitdagende rol met unieke voordelen

Prestop, marktleider in ontwikkeling, productie en installatie van self-service oplossingen, zoekt een enthousiaste en gedreven Sales Support Medewerker om ons dynamische team te versterken. Ben jij iemand die zowel logistiek als administratief sterk onderlegd is en een passie heeft voor klantenservice? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Functieomschrijving

In deze rol speel je een cruciale rol in ons verkoopproces. Als Sales Support Medewerker werk je nauw samen met onze sales medewerkers en ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van diverse (internationale) aanvragen voor interactieve producten, zowel voor koop- als huuropdrachten.

Wil je graag de mogelijkheden bespreken die bij jou passen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via telefoon: 0499-367600 of via mail: vacature@prestop.nl

 

Wij zoeken nieuwe collega's

Zie jij een mooie toekomst bij Prestop? Bekijk onze openstaande vacatures en hieronder onze wervingsvideo en neem contact met ons op via telefoon: 0499-367600 of via mail.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak