RESELLERS GEZOCHT

Van Arendonk tevreden met extra aanschaf informatiezuil

Van Arendonk verkoopt de laatste collecties schoenen in hun verschillende winkels in het hele land. Begin 2019 hebben ze zes informatiezuilen van Prestop met SiteKiosk in ontvangst genomen en hier is deze oktober een zevende bijgekomen. Het gaat hier om een mooie 32" Eminent portrait met SiteKiosk waar de website op draait in Den Bosch.

Bezoekers kunnen zelf door de collectie swipen of een van de medewerkers helpt de bezoekers hiermee om snel en duidelijk het uitgebreide aanbod dames- en herenschoenen te tonen. Door SiteKiosk is het onmogelijk om de website van Van Arendonk te verlaten, waardoor het geruststelt met het feit dat er niets geks kan gebeuren.

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over informatiezuilen, SiteKiosk of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak