VDZ Racing werkt samen met hoofdsponsor Prestop

Woensdag 22 Mei 2019

Komende vrijdag 24 en zaterdag 25 mei is het weer tijd voor de 55e editie van de ELE rally, waarin Roel van der Zanden en Ilse van de Sande namens VDZ Racing de Mitsubishi Lancer Evo X weer eens flink de sporen willen gaan geven. Het belooft weer een helse strijd te worden, niet alleen in de klasse maar ook in de wedstrijd.

VDZ Racing zal dit weekend ook samenwerken met één van de hoofdsponsors van de ELE rally: Prestop. Roel geeft donderdag een presentatie en in het weekend zijn gasten van Prestop uitgenodigd om op de service te komen kijken.

Prestop organiseert op 23 en 24 mei hét bestelzuilen en self-service kiosken event. Kom op deze dagen alles te weten over bestelzuilen, volg presentaties van productspecialisten en klanten van Prestop. Meer info.

Vrijdagavond

Op de vrijdagavond staan de klassementsproeven in de regio Helmond op het programma: Helmond, Asten en Somerlo, goed voor 74,4 km op snelheid waarvan 6,6 km onverhard. De start vanaf het Kerkplein in Son staat gepland om 19:00 uur (1e auto). Tussendoor (22:00 uur) is er service bij Transportbedrijf De Rooy in Son (Ekkersrijt 2037) waarna de rijders dezelfde proeven nogmaals in het donker afleggen. Na een ongetwijfelde zware eerste avond zal de eerste auto rond 1:00 uur arriveren bij Parc Fermé bij De Rooy.

Zaterdag: 10 klassementsproeven

Rond 11:30 uur zal de eerste auto uit Parc Fermé gehaald worden voor een service van 45 minuten, waarna de eerste boucle aanvangt. Zoals gemeld is op zaterdag KP Best terug. Die vinden we meteen in de eerste twee boucles (samen met de klassiekers Spoordonk & Wintelre-Oerle). Voor de vrienden, familie, kennissen en andere betrokkenen uit Sint-Oedenrode is het wellicht handig om te weten dat KP MRT Engines (Sint-Oedenrode) gepland staat voor 18:52 uur en 20:56 uur. Nadat ook KP Prestop (Ekkersrijt) is verreden is de finish daar, gepland voor 22:00 uur vanaf het Kerkplein.

Bron: VDZ Racing

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom